Om mig

I mitten på 80-talet gick jag 2,5 år på Nordens Fotoskola, en skola i den gamla klassiska dokumentär- och reportagefototraditionen. Sedan 1987 är jag verksam som fotograf med Stockholm som bas med stor studio i Hammarby sjöstad.

Jag fotograferar mest människor, både porträtt och i reportage. Vid varje fotografering försöker jag hitta det som gör just den personen unik och sedan lyfta fram det i bilden.

Som auktoriserad digital bildleverantör (info här och här) levererar jag alltid mina bildfiler enligt den grafiska branschens “Digitala leverans-rekommendationer” (SFF-leveransvillkor) (PDF).

Jag är med i bildbyrån Nordic Photos.

Utbildare

Utöver min egen fotoverksamhet håller jag i olika utbildningar i digital bildbehandling, Photoshop, Lightroom och Svart/Vit digital kopiering i samarbete med Svenska Fotografers Förbund, Berghs Photography, Kulturama, Gamleby och direkt till enskilda fotografer.

Dessa utbildningar anpassas lätt till andra yrkesgrupper som arbetar med digitala bilder. Jag skräddarsyr kurser för dig och ditt företag med målet att hjälpa er att öka kunskapsnivån inom bildhantering. Kontakta mig för mer information.


Bilderna är på Kasper, min “lilla” boxervalp. Till vänster, 3 månader gammal på väg hem från uppfödaren. På de andra bilderna är han 9, 16 resp 17 månader